top of page

Basiscursus van het Deugdenproject

Tijdens de basiscursus van het Deugdenproject leer je wat de deugden betekenen en hoe je ze met de vijf strategieën van het Deugdenproject kunt toepassen in je eigen ontplooiing, in de opvoeding van je kinderen, als leerkracht in je klas, als teamleider of coach ...

Door deze cursus leer je de deugden kennen als krachtige hefbomen om zelfbewuster te leven en te werken. Met je eigen bescheiden bijdrage draag je bij tot een meer positief gekleurde wereld.

 Er zijn twee mogelijkheden om de basiscursus van het Deugdenproject te volgen en het internationaal erkend certificaat te bekomen.

1. De eerstvolgende cursus in open aanbod gaat door op 5 en 12 juni 2023. - telkens van 9u00 tot 16u00

Thema: Onderwijs met karakter. 

Locatie: GBS De Kersentuin - Tuinwijkstraat 2 te 9550 Herzele

Deelnameprijs: 190€ per persoon

Inschrijven: mail naar deugdenproject@outlook.be

 

2. Wil je met je team, oudergroep, bestuur ... de basiscursus volgen. Neem contact via mail om de voorwaarden (data, locatie, catering, deelnameprijs ...) te bespreken.

 

Verdiepingscursus en opleiding tot begeleider van het Deugdenproject

Wie de basiscursus heeft gevolgd, kan zich gedurende twee dagen verder verdiepen in het hanteren van de vijf strategieën. Tijdens deze cursus worden de principes uit de basiscursus opgefrist en gaat elke deelnemer een persoonlijk traject om het Deugdenproject gestalte te geven in het eigen leven en/of werk.

Aansluitend op de tweedaagse verdieping hebben deelnemers de kans om door te groeien tot begeleider van het Deugdenproject. De opleiding tot begeleider omvat één dag. 

menas.jpg

De verdiepingscursus zal doorgaan op 25 en 26 november 2022, met overnachting ter plaatse. Aansluitende is er op 27 november een opleidingsdag voor facilitators. We organiseren de cursus in het unieke kader van Domein Menas te St.-Maria-Aalter.

De drie dagen worden begeleid door master begeleiders Uta Halbreiter, Ike Amanatkhan en Gerrit De Moor.

Inschrijven voor de verdiepingscursus en/of begeleidersopleiding doe je door een mailtje te sturen naar deugdenproject@outlook.be

bottom of page