top of page

Basiscursus van het Deugdenproject

Tijdens de basiscursus van het Deugdenproject leer je wat de deugden betekenen en hoe je ze met de vijf strategieën van het Deugdenproject kunt toepassen in je eigen ontplooiing, in de opvoeding van je kinderen, als leerkracht in je klas, als teamleider of coach ...

Door deze cursus leer je de deugden kennen als krachtige hefbomen om zelfbewuster te leven en te werken. Met je eigen bescheiden bijdrage draag je bij tot een meer positief gekleurde wereld.

Momenteel hebben we geen basiscursus van het Deugdenproject gepland staan. 

 

Wil je met je team, oudergroep, bestuur ... de basiscursus volgen. Neem contact via mail om de voorwaarden (data, locatie, catering, deelnameprijs ...) te bespreken.

 

Verdiepingscursus en opleiding tot begeleider van het Deugdenproject

Wie de basiscursus heeft gevolgd, kan zich gedurende twee dagen verder verdiepen in het hanteren van de vijf strategieën. Tijdens deze cursus worden de principes uit de basiscursus opgefrist en gaat elke deelnemer een persoonlijk traject om het Deugdenproject gestalte te geven in het eigen leven en/of werk.

Aansluitend op de tweedaagse verdieping hebben deelnemers de kans om door te groeien tot begeleider van het Deugdenproject. De opleiding tot begeleider omvat één dag. 

menas.jpg

De laatste verdiepingscursus en opleidingsdag tot facilitator  ging door op 25, 26 en 27 november 2022. Nieuwe data staan er nog niet gepland.

De drie dagen worden begeleid door master begeleider  Gerrit De Moor.

Je kan meer info verkrijgen door een mailtje te sturen naar deugdenproject@outlook.be

bottom of page