top of page

ONS DOEL

Het in  stand houden van de integriteit van The Virtues Project en de groei ervan ondersteunen.

ONZE VISIE

Een wereldwijde beweging van vriendelijkheid, gerechtigheid en integriteit op gang brengen door de beoefening van deugden.

ONZE MISSIE

Inspiratie voor de praktijk van deugden in gezinnen, scholen, werkplekken en gemeenschappen aan de hand van vijf eenvoudige strategieën.

The Virtues Project™ is verspreid in meer dan honderd landen, wereldwijd. Tal van facilitators delen de principes en toepassingen van het Deugdenproject. The Virtues Project™ is niet gekoppeld aan één of andere godsdienst of geloof. Het haalde wel zijn inspiratie bij en deed onderzoek binnen alle heilige tradities en de narratieve culturen van de traditionele volkeren.

In de geest van The Virtues Project™ wil Deugdenproject België uitgaan van het idee dat alle kinderen geboren worden met de deugden in aanleg. Als ouders, leerkrachten en andere volwassenen deze karaktergaven naar boven halen, kunnen we de wereld veranderen.

 

The Virtues Project™ krijgt vorm in de Vijf Strategieën om de deugden tot leven te brengen, vanaf de geboorte. De toepassing van de deugden in de Vijf Strategieën helpt ons kinderen zinvol op te voeden en te onderwijzen.

hand-3591580_1920.png

Sinds het schooljaar 2020-2021 reikt Deugdenproject België een internationaal erkend label uit voor scholen en organisaties die de principes van The Virtues Project onderschrijven en integreren in de werking.

Ook voor de periode 2022-2023 kun je het Deugdenproject label aanvragen. Dit doe je door een aantal gegevens in te vullen op dit formulierWe nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

Je school of organisatie ontvangt het label in de vorm van een weerbestendig tegeltje van 20x20 cm. Ook ontvang je het label in digitale vorm zodat het kan gebruikt worden op jullie website, nieuwsbrief, briefwisseling, e-mail, enz.

Doe je aanvraag vandaag nog en toon aan je netwerk dat je deugdzaam onderwijs en deugdelijke opvoeding verzorgt!

logo_isabelle zonder background (1).png
bottom of page