top of page

ONS DOEL

Het in  stand houden van de integriteit van The Virtues Project en de groei ervan ondersteunen.

ONZE VISIE

Een wereldwijde beweging van vriendelijkheid, gerechtigheid en integriteit op gang brengen door de beoefening van deugden.

ONZE MISSIE

Inspiratie voor de praktijk van deugden in gezinnen, scholen, werkplekken en gemeenschappen aan de hand van vijf eenvoudige strategieën.

The Virtues Project™ is verspreid in meer dan honderd landen, wereldwijd. Tal van facilitators delen de principes en toepassingen van het Deugdenproject. The Virtues Project™ is niet gekoppeld aan één of andere godsdienst of geloof. Het haalde wel zijn inspiratie bij en deed onderzoek binnen alle heilige tradities en de narratieve culturen van de traditionele volkeren.

In de geest van The Virtues Project™ wil Deugdenproject België uitgaan van het idee dat alle kinderen geboren worden met de deugden in aanleg. Als ouders, leerkrachten en andere volwassenen deze karaktergaven naar boven halen, kunnen we de wereld veranderen.

 

The Virtues Project™ krijgt vorm in de Vijf Strategieën om de deugden tot leven te brengen, vanaf de geboorte. De toepassing van de deugden in de Vijf Strategieën helpt ons kinderen zinvol op te voeden en te onderwijzen.

hand-3591580_1920.png
21 maart.jpg
bottom of page