DEUGDENPROJECT BELGIË

VIRTUES PROJECT™ BELGIUM

INLEIDING

 

Deugdenproject België is een nationale organisatie als deel van het Internationale Deugdenproject - The Virtues Project™.

The Virtues Project™ heeft als doel mensen te inspireren om deugden in praktijk te brengen in het dagelijkse leven. Op die manier komen we tot een wereldwijde revolutie van vriendelijkheid, rechtvaardigheid en integriteit. The Virtues Project™ is ondertussen verspreid in meer dan honderd landen in alle delen van de wereld.

 

The Virtues Project™ helpt mensen om hun leven authentieker te gaan leven; ondersteunt gezinnen om hun kinderen te laten groeien in een sfeer van mededogen en authenticiteit; begeleidt leerkrachten om een veilige, zorgende klassfeer te creëren waar kinderen optimaal kunnen ontwikkelen; moedigt leiders aan om uitmuntendheid en ethiek te brengen in hun organisaties. The Virtues Project™ inspireert mensen en brengt wereldwijd een beweging op gang van daden van dienstbaarheid en vrijgevigheid; om geweld om te zetten in vrede met behulp van de deugden.


 

De Vijf Strategieën brengen het beste in onszelf naar boven, met behulp van zingevende vormingen, boeken en andere materialen die ons helpen herinneren wie we echt zijn om ons leven te leven naar onze hoogste waarden.

 

The Virtues Project™ werd in 1991 opgericht te  Canada door Linda Kavelin-Popov, Dr. Dan Popov en John Kavelin. Tijdens het Internationale Jaar van het Gezin werd The Virtues Project™ door de Verenigde Naties erkend als “modelprogramma voor alle gezinnen van alle culturen.”