top of page

De deugdenkalender

De deugdenkalender van Deugdenproject België mag na meer dan 10 jaar gerust een klassieker genoemd worden. De kalender loopt van september '22 t/m augustus '23. Bijzonder dit jaar is dat de kalender recto verso is afgedrukt.

Langs de ene kant is er telkens witruimte voorzien zodat je zelf een voor jou toepasselijke deugd kan kiezen en oefenen.

Langs de andere kant hebben we de gekende versie: elke maand staat een deugd centraal met tips en ideeën om die deugd in de praktijk te brengen.

De kalender is ideaal voor op school, in het gezin, de jeugdbeweging, de leefgroep ...
Of wat dacht je om hem als geschenk te geven?


A3-formaat 

Prijzen:
- 10€/stuk
- vanaf 20 ex.: 8€/stuk
- vanaf 50 ex; 7€/stuk
(verzendkosten niet inbegrepen)

Stuur je bestelling door naar deugdenproject@outlook.be.
Vermeld je naam, je organisatie, het gewenste aantal kalenders, het leveringsadres en eventueel de facturatiegegevens.
september blanco.JPG
september ingevuld.JPG

Het Deugdenproject-label

logo_isabelle zonder background (1).png
Deugdenproject België heeft sinds 2020-2021, onder auspiciën van The Virtues Project International, een waarmerk uitgereikt aan scholen, instellingen en organisaties die hun werking voldoende baseren op de principes en de strategieën van het Deugdenproject.
Ook voor de periode september 2022-augustus 2023 worden de labels uitgereikt. Je kan het label ontvangen in de vorm van een weerbestendig tegeltje van 20x20 cm. Ook ontvang je het label digitaal voor op je website, briefwisseling, mailing ...

Wil jij voor jouw school, instelling of organisatie het Deugdenproject-label bekomen? Werken jullie met (delen van) het Deugdenproject? Wij willen het graag weten. Vraag hier je label aan!

Voorbeelden:

thumbnail_IMG_1590.jpg

Lucy was een kleuter toen ze “deugdenvriendje DANKBAARHEID “ leerde kennen. 

Vandaag zit ze in het tweede leerjaar en uit ze - spontaan en onverwacht - haar dankbaarheid met een tekening. Het is een portret van één van de juffen, samen met “ dankbaarheid”. 

Deugdenzaadjes groeien dus duidelijk uit tot meerjarige krachtige planten die (zelfs zonder water te geven) tot bloei komen! 

Het Deugdenproject rijdt af en toe als een treintje op onze school: een kind ziet spontaan deugden in iemand, maakt daar een tekening van en wakkert zo krachtige zaadjes in haar vriendje  wakker: verdraagzaamheid, hoop,  liefde ...
En ... Als vrinSAP kan gedronken worden zeggen wij graag: "Santé! Op de gezondheid van het Deugdenproject!"

thumbnail_IMG_1607.jpg
bottom of page